سرپرست جهاد ڪشاورزی شهرستان مشهد با تاڪید بر حمایت دولت از تولیدڪنندگان بخش دام ، شیلات و آبزی پروری از آغاز پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی دام، طیور و آبزیان در شهرستان مشهد خبر داد و بیان ڪرد نرخ سود سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی و مراڪز تڪثیر تا سقف 2000میلیون ریال 12% می باشد .
به گزارش پایگاه خبری اقتصادی مشهد عمران ، محمد میری دیسفانی، سرپرست جهاد ڪشاورزی شهرستان مشهد گفت : واردڪنندگان فعال در حوزه شیلات و آبزی پروری در طول سالیان گذشته ڪالاها را با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد میڪردند و سرمایه در گردشی ڪه داشتند برای این امر ڪفاف میڪرد، اما اڪنون اگر بخواهند با این سرمایه در گردش ڪالا وارد ڪنند به طور قطع توان واردات این مقدار ڪالا را نخواهند داشت.
میری دیسفانی بیان کرد : با توجه به اینڪه تولید مواد غذایی از شیلات ، دام و طیور و دیگر واحدهای مربوطه نیاز به حجم بالای نقدینگی دارند و با توجه به ضرورت بر تولید و مردمی ڪردن یارانهها از سوی دولت تلاش بر این است تا در حوزه غذا، پایداری سفره مردم و تامین ڪالاهای اساسی اقداماتی صورت پذیرد و استراتژیهای جدیدی اتخاذ گردد و تسهیلات سرمایه در گردش تامین شود.
وی اشاره ڪرد : حذف ارز ترجیحی به معنای مردمیسازی یارانهها است، بدین معنا ڪه یارانهها حذف نمی شوند بلڪه فقط از ڪالا به سمت مردم ڪوچ ڪرده است و با اجرای طرح حذف ارز ترجیحی قیمت نهادهها افزایش پیدا ڪرد و یڪی از دغدغههای اصلی تولیدڪنندگان سرمایه در گردش است .
میری دیسفانی با تاڪید بر حمایت دولت از تولیدڪنندگان به منظور حمایت از بهره برداران و تداوم فرایند تولید با توجه به آزادسازی نهاده ها و حذف ارز ترجیحی، گفت : سرمایه در گردش بابت تامین نهاده های آبزیان، تامین و پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی دام، طیور و آبزیان در شهرستان مشهد آغاز شده است .
وی به مبلغ و سقف سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اشاره ڪرد و گفت:واحدهای تولیدی ماهیان سردابی به ازای هر تن ۳۰۰ میلیون ریال ، بر اساس پروانه بهره برداری (حداڪثر ۲۰ تن ) تسهیلات سرمایه در گردش تا سقف ۶۰۰۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است .
واحد های تولیدی ماهیان گرمابی به ازای هر تن ۱۵۰ میلیون ریال ، بر اساس پروانه بهره برداری (حداڪثر ۲۰ تن ) تسهیلات سرمایه در گردش تا سقف ۳۰۰۰ میلیون ریال در نظر گرفته شده است .
واحدهای تولیدی ماهیان خاویاری به ازای هر تن 350 میلیون ریال، ڪه بر اساس پروانه بهره برداری ( حداڪثر 20 تن ) تسهیلات سرمایه در گردش تا سقف 7000 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
واحدهای تولیدی پرورش میگو به ازای هر تن 400 میلیون ریال، ڪه بر اساس پروانه بهره برداری (حداڪثر 20 تن ) تسهیلات سرمایه در گردش تا سقف 8000 میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
وی اذعان داشت : علاوه بر واحدهای تولیدی برای مراڪز تڪثیر تسهیلات سرمایه در گردش در نظر گرفته شده است .
میری دیسفانی گفت : مراڪز تڪثیر ڪپورماهیان به ازای هر قطعه بچه ماهی 500 ریال و سقف مبلغ پرداخت برای هر مرڪز نیز 5000 میلیون ریال میباشد.
مراڪز تڪثیر قزل آلا به ازای هر قطعه بچه ماهی 1500 ریال و سقف مبلغ پرداخت برای هر مرڪز نیز 6000 میلیون ریال میباشد.
مراڪز تڪثیر میگو به ازای هر قطعه بچه ماهی 300 ریال و سقف مبلغ پرداخت برای هر مرڪز نیز 7000 میلیون ریال میباشد.
مراڪز تڪثیر خاویاری به ازای هر قطعه بچه ماهی 30000 ریال و سقف مبلغ پرداخت برای هر مرڪز نیز 8000 میلیون ریال میباشد.
میری دیسفانی بیان ڪرد : نرخ سود سرمایه در گردش برای واحدهای تولیدی و مراڪز تڪثیر تا سقف 2000میلیون ریال 12% می باشد .
وی به فرآیند اجرایی بهره مندی از تسهیلات سرمایه در گردش اشاره نمود : متقاضیان واجد شرایط استفاده از تسهیلات درخواست خود را در سامانه سیتا به آدرس (Cita.maj.ir ) ثبت نام نموده و پس از نام نویسی در سامانه، تایید ڪارشناسان جهاد ڪشاورزی و تصویب ڪارگروه اشتغال برای دریافت تسهیلات به بانڪهای عامل معرفی و با آسانڪاری ڪه صورت گرفته در ڪوتاه ترین زمان ممڪن تسهلات سرمایه در گردش دریافت ڪنند و به بهترین نحو از این تسهیلات برخوردار شوند و ڪمبود نقدینگی و سرمایه در گردش عامل راڪد ماندن این واحد ها نشود.
منبع:زوابط عمومی جهاد کشاورزی مشهد